RSS

[ENG] GALAU – Season 2

03 Feb

GALAU (Season 2)

Written by: Lolita Choi

Starring: Choi Siwon

 

“You kissed a guy.”

“Yeah… I did, but it was just a fanservice.”

“But you never told me!”

“It was Heechul Hyung, jagi, please.”

“But your ‘Heechul Hyung’ is a guy!”

“You know him, jagi. Please, don’t exaggerate things!”

“‘Exaggerate things’? Then I am exaggerating?” I chuckled bitterly. “Fine, fine. I am exaggerating, I don’t understand your job, I’m a totally awful girlfriend. So please, just find a better woman, that can bear with everything you do, mister. Goodbye.”

“Hea, Hea, you don’t understand!” He chased after me and grabbed my wrist.

I turned, “Haven’t I told you that just then? ‘I don’t understand your job’, indeed. So go find a woman that do. Annyeonghikyeseyo.” I bowed a bit before leaving.

“That isn’t what I mean…!” He grabbed my wrist again, and now, added a protective hug from behind. “You know, it was my job, so please…”

“I always endured with everything related to your job, but you know it’s painful… You know you could’ve declined it, oppa. You have your manly image, you could just say that it was just your way to protect that image, and I’m sure they’d find it was reasonable. But you just didn’t do that…”

“I didn’t think that far that time, jagi…” He forced me to turn and grabbed my shoulders. “It’s just won’t happen twice. Okay? Never again, promise.”

I looked him in the eyes, and again, fell for those two beautiful black things I always loved.

“Okay.” I finally nodded. “Okay, no twice.”

He smiled while kissed my forehead. “No twice, deal.”

 

So what do you think I would do when two years later, I saw this:

@AllRiseSilvers_: #SS3sg Heechul and Siwon kissed during No Other performance  [via:vitaminjewel]

This time, I might didn’t see the event myself just like I did when it first occured during SuperShow 1, but you know? It feels the same. Pain.

@HeA309: @siwon407 we’re over.

 

END

(Credit as tagged)

 

okay, those above really were my feelings after I saw the tweet. and in case you don’t know what GALAU (this post’s title) is, it means ‘heartsick’. actually I really don’t like them acting ‘gay-ish’, it hurts me a lot T.T

(oke, ini bener2 curhatan kegalauan saya abis ngeliat itu tweet. dan ini lebih galau dari posting GALAU saya yang kemaren -.- (tapi saya jadi berasa cinta fitri pas nulis judulnya -___-)

Advertisements
 
15 Comments

Posted by on February 3, 2011 in Super Junior, [ENGLISH]

 

Tags: ,

15 responses to “[ENG] GALAU – Season 2

  1. babyhae

    February 3, 2011 at 3:00 pm

    Lola-ssi,,,,,sabar ya…*saya juga galau kalau ada berita gak enak soal si yeobo* hwaiting!!!^^

    ini curhatan….bener-bener bisa ngerasain saya gimana sakitnya….apalagi 2 kata terakhir sendiri >.<

     
    • lolita309

      February 3, 2011 at 3:06 pm

      Huaaaa *nangis dipelukan babyhae*
      Saya semaleman galau gara2 gituan tuh, ngerusak mood bgt T.T

      Gomawo sayang uda baca 🙂

       
      • babyhae

        February 3, 2011 at 7:08 pm

        *peluk erat-erat lola-ssi*

        dear author,,,saya ngerti banget perasaan kayak begini. you know what, since the first day I knew him *my lovely fish*, I realized, my life would never be the same….now I can say, OUR life..will never be the same….

        gwenchana….

        cheonmaneyo, ini ff sudah cukup mewakili perasaan kita ahahaha….tiap hari saya ngecek ini blog, berharap jangan sampe kayak dulu, ketinggalan lama banget XD

        once again, hwaiting!!

         
      • lolita309

        February 3, 2011 at 7:19 pm

        Huaaaaa *makin mewek*
        Kuda jeleeeek (boong banget), uda kelakuanmu gitu tapi kenapa aku ga bisa berenti sayang sih??!!
        Huhu, nyonya ikan *gpp ya aku panggil gini hehe :p*, makasih ya advice-nya.. Kamu wise bgt deh T^T
        Tp ini kenapa kita jadi curhat ya? Hahaha
        Dasi hanbeon, gomapseumnida shinmi-ssi^^

         
      • babyhae

        February 3, 2011 at 8:19 pm

        ahahaha,,,,nyonya ikan?? not bad wkwkwk….saya dilahirkan buat keseimbangan. tau sendiri ikan jelek *ikutan boong* itu childish >.<

        gak salah kok curhat hehehe,,,biar lega,,,nih buktinya lewat ff juga udah curhat heuheuheu

        cheonmaneyo, lola-ssi^^

         
  2. oepieck

    February 3, 2011 at 10:42 pm

    ya ampun, kesian onnie…
    sabar, MaSi tak akan berpaling darimu… Aku yakin mereka masih doyan ama yang namanya cwe, *PLAKK!!
    biar ngomong begini, aku juga g suka lihat mereka kayak gtu… T_T

     
    • lolita309

      February 3, 2011 at 10:49 pm

      Iya kan? Makanya aku suka bingung kalo ada fangirl yg bilang mendingan mereka yaoi-an daripada punya cewe.. Ih aku mah mending mereka pacaran ama cewek deh siapa kek gitu (aku kek haha) asal ‘normal’… Aku ga mau kudaku terkontaminasi! *halah*
      :p

      Apalagi si chullie, dia sendiri yg bilang uda males dibilang hombreng eeeh masih gitu juga itu kelakuan -.-

       
      • wiehj

        February 5, 2011 at 1:01 am

        stujuu bgtt dh cingu
        aq mah mala gelii bgtt klu mreka jdi yaoi-an gtu..klu couple2 di grup yg nunjukin friendship mreka sh oke..tp klu lebii th mala geliiii
        mending mreka punya cewe,nunjukin klu mreka th laki2 normal..hhahahaah

         
      • lolita309

        February 5, 2011 at 7:48 am

        Huaaaah, ternyata banyak yang satu pikiran ama aku.. *nangis bahagia*
        🙂
        Btw salam kenal dong sayang, aku panggil kamu apa? Bias km siapa? 🙂

         
      • oepieck

        February 5, 2011 at 5:14 pm

        he? mending yaoi-an daripada punya cwe?!
        duh, kok aneh sih? ndo’ain tu mbok ya yang bener. masak udah ganteng ganteng kayak gitu tapi maho. hwa~ kiamat sudah dekaaattt!!!

        kayaknya heechul “harus” nyium cwe di depan umum deh.

        iya, aku juga g mau eunhyuk terkontaminasi, mending ama aku lah. hahaha~

         
  3. wiehj

    February 5, 2011 at 2:50 pm

    salam kenal jugaa cingu 🙂
    panggil aj wie ^^
    biasku banyakkk..hahhahaha *maruk*
    bias kamu siapa???ad twitter kah cingu?? 🙂

     
    • lolita309

      February 5, 2011 at 2:53 pm

      Aku yaaaaa si woni woni hahahaha..
      Ada ko sayaang.. @lolita309 follow yah, jgn lp dimention biar aku followback 🙂
      Tapi yg paling suka sm siapa?

       
      • wiehj

        February 5, 2011 at 3:06 pm

        siwon yah??hehhehe
        ud ku follow yah cingu,ud di mention juga 🙂
        hmm,paling suka sh am yunho dujun hyukie jjong..hahhahhaa..dan masih bnyak lagiii..yg namanya cowo cakep pasti saya suka..hahaahah XDD

         
      • lolita309

        February 5, 2011 at 3:37 pm

        Ooh, berarti kalo di suju, si monyet yaa? Hehehe
        Iya, saya demen sama si kuda (CSW) 😀
        Okee aku followback yaa 🙂

         
  4. wiehj

    February 5, 2011 at 3:56 pm

    iyahh,am si monkeyy ntu 😀
    dulu pas ptma tau suju sh suka siwon,tpi lama2 mala jdi suka hyukjae..skrg lgi demen heenim,sjak dy potong rambut..haahhaha XD

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: